opc_loader

Wensenlijst

                                                                                                                                              

DEURBESLAG & RETOUREN

1) Deurbeslag wordt op maat besteld voor u of in delen samengesteld, vandaar dat alle maten en foto's bij ieder product staan om zo goed te kunnen zien wat u koopt en dus kunt u een en ander voor de aankoop nameten !! Deze op maat bestelde artikelen of samengestelde setjes worden dan ook niet teruggenomen!!! Bestel dan ook niet direct 10 setjes b.v. maar eerst 1 om te kunnen passen. Stuur ons dan eerst een mail zodat we vooraf kunnen checken of het gaat passen!!

2) Alle maten van de producten staan vermeld in elke advertentie, dus voor de aankoop meten want dat is weten!! Worden artikelen retour gestuurd omdat deze niet passen dan worden handeling kosten van i.i.g. 10 % in rekening gebracht!! Op basis van matching wordt niets retour genomen, daar beginnen wij niet aan, dan beter naar de foto's kijken die spreken voor zich + teksten lezen a.u.b. Niet gedaan dan rekenen wij handelingskosten!!

3) Evenzo worden gekochte producten die op wens veranderd of aangepast zijn i.o.m. u ,  niet retourgenomen!!!

4) Bij elk product staat de levering omvang, dus wat daar vermeld staat is wat u geleverd moet krijgen, meld u direct (binnen 24 uur) op moment dit niet het geval is geweest!!!

5) Artikelen die u retour stuurt moeten binnen 14 dagen na aankoop in dezelfde conditie retour gestuurd worden, reden van retour aangeven, verzeker uw pakket voor de zekerheid!! artikelen die later binnen komen worden niet in behandeling genomen !!

6) Retourartikelen moeten met ordernummer en tenaamstelling overeenkomen + reden van retour opgeven en vergeet niet uw bankverbinding mee te sturen, anders kunnen wij niets !!

7) Attentie: Stuur uw producten bij retour onder verzekering retour, dan wordt u schadeloos gesteld op moment er tijdens transport  onzorgvuldig wordt omgegaan met het product, onderschat dit niet want komt echt veelvuldig voor helaas. Men neemt het niet zo nauw met de pakketten af en toe. Dus: verzekeren tijdens transport als mogelijk!!  Dan kunnen breekbare artikelen nadat deze zijn afgehaald in goede staat bij ons niet retour gebracht worden dit omdat b.v. stenen beelden tijdens transport beschadigingen oplopen, zoals haarscheurtjes.

8) Beelden en artikelen die breekbaar zijn kunnen wij wel opsturen echter liever niet, want een stenen beeld loopt ongewild toch schade op tijdens vervoer door bezorgdiensten. Enige methoden die wel kunnen is op pallet, maar goed hier hangt een prijskaartje aan. Deze artikelen worden dan ook NIET retour genomen!!!

9) LET OP: OP DE RETOUR VERPAKKING MOETEN ALTIJD 2 STICKERS ZITTEN MET AFZENDER EN ORDER NUMMER !!, DAN ALLEEN KUNNEN WIJ SNEL AFWERKEN!! DE ARTIKELEN MOETEN OOK ZORGVULDIG WEER INGEPAKT WORDEN VOOR RETOUR, PAKKETTEN DIE BIJ ONS ALS RAMMELDOOS BINNENKOMEN OMDAT ER NIET ZORGVULDIG IS HERVERPAKT, EN DUS DE INHOUD DAN MEESTAL ZWAAR BESCHADIGD IS,  DEZE PAKKETTEN WORDEN HELEMAAL NIET MEER IN BEHANDELING GENOMEN!! WAAROM 2 STICKERS: DE VERZENDFIRMA PLAKT TE VAAK DE EIGEN VERZENDSTICKER OVER DE AFZENDER EN DAT KUNNEN WIJ NIET ZIEN VAN WIE HET PAKKET KOMT IN DE VERZAMELRUIMTE RETOUR. 

10) Grote producten zoals XL beelden, meubels, breekbare producten, etc. die via transport moeten worden geleverd, denk aan palletvervoer en of koerierdienst, hier moet voor ontvangst getekend worden, dus zorg dat er iemand thuis is. Op moment deze orders die al onderweg zijn worden geannuleerd moet u wel rekening houden met de gemaakte kosten, deze worden dan wel in rekening gebracht. Bedrijven kunnen niet gratis en voor niets rond rijden, doen ze ook niet, wij krijgen de rekening en die belasten we door in deze gevallen, maar dat zullt u zelf ook wel begrijpen.

11) Attentie: Stuur uw producten bij retour ALTIJD  onder verzekering retour, dan wordt u schadeloos gesteld op moment er tijdens transport  onzorgvuldig wordt omgegaan met het product, onderschat dit niet want HET komt echt veelvuldig voor helaas. Men neemt het niet zo nauw met de pakketten af en toe. Dus: verzekeren tijdens transport als mogelijk!!

12  Dan kunnen breekbare artikelen nadat deze zijn afgehaald in goede staat bij ons niet retour gebracht worden dit omdat b.v. stenen beelden tijdens transport beschadigingen oplopen, zoals haarscheurtjes, ETC.

 

RETOURADRES: 

HANDELSONDERNEMING ETW, KANAALSTRAAT 219-C28, 7547AS, ENSCHEDE, NEDERLAND.