opc_loader

Wensenlijst

                                                                                                                                              

U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken.

Als u via het zelfservice gedeelte geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen aan onze klanten service. Maak daarvoor gebruik van dit contactformulier. U kunt ook altijd een mail sturen naar: INFO@OUTLET-HEEK.DE

Nog geen antwoord ontvangen?

Mocht u het contactformulier hebben gebruikt en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma, bepaalde e-mail blokkeert, de oorzaak hiervan is meestal het gebruik van een SPAM-filter, de mail komt dan in SPAM-map te staan. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor de blokkade van e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem dan alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.

Kijk voor mail wat u verwacht, maar nog niet ontvangen heeft eerst even in de SPAM-map om misverstanden te voorkomen.


www.outlet-heek.com (powered by Handelsonderneming ETW)
Kanaalstraat 219 (c28) Nederland
7547AS Enschede
Nederland
+31 646414818
info@outlet-heek.com
IBAN: NL64RABO0158519698
BIC: RABONL2U
KvK: 53325370
Btw: NL001654125b23